Yeni bir tarifle yine birlikteyiz.Misafirleriniz için, veya farklı bir yemek hazırlamak istediğinizde tavsiye edeceğim lezzetli bir tarif.
Malzemeler
4 adet tavuk göğsü
200gr kaşar
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Salça
Tuz, karabiber
Malzemeler 4 kişiliktir.Kaç kişilik yapmak istiyorsanız kişi başı bir adet tavuk göğsü ekleyebilirsiniz.
Önce tavuk etlerimizi ortadan yatay olarak kesip içini açıyoruz.Daha sonra bir kabın içerisinde yoğurt, salça, yağ, tuz ve karabiberimizi karıştırıyoruz.Tavuk etlerini açarak içine ve dışına bu sosumuzdan sürüyoruz.Rendelediğimiz kaşarı tavuk etinin içine doldurup üzerini kapatıyoruz.Fırın tepsisine dizip yaklaşık 40 dakika pişiriyoruz.
Yapması zahmetsiz, kendisi lezzetli.Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder