24 Şubat 2013 Pazar

Fırında Kaşarlı Tavuk

kaşarlı tavuk


         Yeni bir tarifle yine birlikteyiz.Misafirleriniz için, veya farklı bir yemek hazırlamak istediğinizde tavsiye edeceğim lezzetli bir tarif.

Malzemeler


4 adet tavuk göğsü
200gr kaşar
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Salça
Tuz, karabiber

        Malzemeler 4 kişiliktir.Kaç kişilik yapmak istiyorsanız kişi başı bir adet tavuk göğsü ekleyebilirsiniz.
        Önce tavuk etlerimizi ortadan yatay olarak kesip içini açıyoruz.Daha sonra bir kabın içerisinde yoğurt, salça, yağ, tuz ve karabiberimizi karıştırıyoruz.Tavuk etlerini açarak içine ve dışına bu sosumuzdan sürüyoruz.Rendelediğimiz kaşarı tavuk etinin içine doldurup üzerini kapatıyoruz.Fırın tepsisine dizip yaklaşık 40 dakika pişiriyoruz.
    
     Yapması zahmetsiz, kendisi lezzetli.Afiyet olsun
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2010 Mutfağınızda Fark Yaratın | Powered by Blogger.