28 Şubat 2013 Perşembe

Et Haşlama

et haşlama


 

Malzemeler


1kg kuzu eti( kemikli yada kemiksiz isteğinize göre)
2 adet havuç
3 adet patates
5-6 adet küçük soğan
Tuz karabiber kekik
2 kaşık sıvıyağ

Hazırlanışı:

Etleri iyice yıkadıktan sonra yağ ilave ederek tencerede 5 dk kadar karıştırarak pişiriyoruz.Daha sonra soğanları da tüm olarak koyup üzerini kapatacak kadar su ekleyip kaynamaya bırakıyoruz.15-20 dakika bu şekilde kaynadıktan sonra, büyük parçalara böldüğümüz patates ve havucu da ekleyerek etler yumuşayana kadar ksık ateşte pişmeye bırakıyoruz.Kapatmadan bir kaç dakika önce tuz, karabiber ve kekiği de ilave ediyoruz.Afiyet olsun
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2010 Mutfağınızda Fark Yaratın | Powered by Blogger.