4 Nisan 2013 Perşembe

Etli Nohut

etli nohut


Malzemeler


400gr nohut
250gr kuşbaşı et
2 adet soğan
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
Zeytinyağ
Tuz, karabiber, kimyon

      Yemeklik doğradığımız soğanı zeytinyağında pembeleşene kadar kavuruyoruz.Etleri de ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.Baharatlarını ve yeteri kadar suyunu da ekleyipetler yumuşayana kadar pişirelim.Haşlanmış nohutu ekleyerek nohutlar iyice yumuşayana kadar pişirelim.Afiyet olsun.

     
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2010 Mutfağınızda Fark Yaratın | Powered by Blogger.