4 Nisan 2013 Perşembe

Kıymalı Şehriye Pilavı

kıymalı şehriye pilavı


Malzemeler


500gr şehriye
250gr kıyma
1 adet soğan
1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
Yarım paket margarin
6 bardak su
Tuz, karabiber

       İnce kıydığımız soğanı margarinle pembeleşene kadar pişiriyoruz.Kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz.Arpa şehriyeyi, tuzu ve karabiberi de ekleyip 1-2 dakika daha kavuruyoruz.Üzerine suyunu ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz.Ceviz içini de ekleyip karıştırarak servis yapıyoruz.
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2010 Mutfağınızda Fark Yaratın | Powered by Blogger.